OM STATEMENT CLOTHING

Velkommen til Statement Clothing!

Vi er en unik nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av trendy og stilige klær og tilbehør for både damer og herrer. Vår lidenskap for mote og vårt ønske om å uttrykke seg gjennom klær er det som driver oss til å kuratere de mest moderne og iøynefallende plaggene til våre kunder.

På Statement Clothing, tror vi sterkt på at klær kan være mer enn bare et plagg; de kan være en uttrykksform, en måte å kommunisere hvem du er og hva du står for. Vårt mål er å gi deg de nyeste trendene, fra tidløse klassikere til spennende og dristige designs, slik at du kan finne ditt personlige uttrykk og sette ditt eget statement.

Vi bryr oss om kvalitet og detaljer, derfor samarbeider vi kun med pålitelige leverandører som leverer produkter av høyeste standard. Kundetilfredshet er vår prioritet, og vi streber etter å gi deg den beste handleopplevelsen fra start til slutt.

Utforsk vår nettbutikk og bli inspirert av vårt mangfoldige sortiment. Enten du leter etter en chic kjole for spesielle anledninger, trendy tilbehør som setter prikken over i-en, eller komfortable hverdagsklær med en vri, så har vi noe for deg.

Takk for at du valgte Statement Clothing. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det perfekte uttrykket som passer akkurat deg. Velkommen til oss!

 

BETYDNING

Statement oversatt til norsk betyr uttalelse, som er en form for ytring. 

"MAKE A STATEMENT"

 

OM OSS

Nettbutikken ble opprettet den 02.02.2022 av Ronja Nornes. Som 20 åring startet jeg denne nettbutikken som mål å selge karakteristiske og unike klær, tilbehør og diverse. Målet mitt er at du skal kunne finne din egen stil og tørre å være unik.