1 of 8
1 of 8
1 of 7

Welcome to Statement Clothing!

Since 2022, we have been proud to offer a unique online store with trendy clothes and accessories for both women and men. In addition to our online store, we also have a cozy physical store located on Karmøy.

As a small business, we really appreciate our wonderful customers who support us! Thanks so much.

Our passion is to help you find your personal expression through our diverse selection of stylish garments and details. Take a look around and be inspired by our range. Thank you for choosing Statement Clothing - we look forward to being part of your style journey!

Collapsible content

Rating

Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi ville bli takknemlige hvis du kunne ta deg noen minutter til å dele din opplevelse med oss på Trustpilot.

Dine vurderinger og tilbakemeldinger hjelper oss med å forbedre våre tjenester og fortelle andre potensielle kunder hva de kan forvente. Klikk på lenken nedenfor for å dele dine tanker. Takk for din støtte!

Vurder oss på Trust Pilot

Betaling

Hos oss tilbyr vi enkel og trygg betaling med Klarna og Vipps. Velg din foretrukne betalingsmetode, enten det er fleksible avbetalinger med Klarna, en rask mobilbetaling med Vipps, eller en enkel betaling med ditt Visakort via Klarna. Vi er her for å gjøre handelen enkel og bekvem for deg. Takk for at du handler hos oss!

Frakt

Vi bryr oss om å levere produktene dine trygt og raskt. Derfor har vi valgt Bring som vår pålitelige fraktpartner. Med Bring kan du velge den fraktmetoden som passer deg best:

  • Pakke i postkasse (kr 55): Praktisk for mindre forsendelser som passer i postkassen din.
  • Pakke til hentested (kr 99): Velg et nærliggende hentested for å hente bestillingen når det passer deg.

For bestillinger over 999kr gir vi deg gratis frakt som en ekstra fordel. Vi vil gjøre det enkelt for deg å motta dine produkter på den måten som er mest bekvem for deg.

I tillegg tilbyr vi også "Klikk og Hent" - en enkel måte for deg å bestille online og hente produktene i vår fysiske butikk. Takk for at du velger oss for dine behov!

Retur

Vi ønsker at du skal være helt fornøyd med ditt kjøp. Hvis du av en eller annen grunn trenger å returnere en vare, er prosessen enkel. Bare ta kontakt med oss på e-post: ronja@statement-clothing.no, og vår dedikerte kundeservice vil gi deg all nødvendig informasjon om returprosessen.

Vær oppmerksom på at returfrakten er kundens ansvar, og kostnaden for returfrakt via Posten er 70 kr. Imidlertid, hvis du ønsker å bytte en vare, tilbyr vi gratis frakt for å sikre at du får akkurat det du ønsker. Vi er her for å hjelpe deg med returer, bytter eller spørsmål du måtte ha. Takk for at du valgte oss, og vi jobber hardt for å sikre at du har en bekymringsfri handleopplevelse.