UNIQUE by STATEMENT

KOMMER SNART I NETTBUTIKKEN

UNIQUE et helt nytt luksuriøst klesmerke med egne designede strikkeplagg av STATEMENT. Alle plaggene blir strikket for hånd av min veldig dyktige bestemor. Hun har over 60 års erfaring med strikking som vil si at hun strikker plagg i den fineste kvaliteten. Vi designer også alle mønstrene selv, og velger ut ullgarn av den beste kvaliteten for de beste resultatene.

I og med at alle våre plagg blir strikket for hånd og ikke maskin, er hvert og ett plagg helt unikt!

Ideen om eget strikke-klesmerke i samarbeid med min bestemor kom før jeg opprettet nettbutikken, Statement Clothing. Min bestemor har strikket plagg til meg helt siden jeg ble født, og hver år er gensere fra henne noe jeg alltid ønsker meg til både jul og bursdag. Hun kan strikke absolutt ALT! Om jeg får en ide om en genser jeg ønsker meg, eller har sett et bilde av en fin genser som inspirasjon, dikter hun opp eget mønster og strikker den ferdig i løpet av en uke!

På nettet finner jeg mange som selger oppskrifter til strikkeplagg, og finner få som selger ferdiglagede håndstrikkede plagg. Det er ikke alle som kan eller har tid til å strikke selv eller har noen som kan strikke for dem, og da passer en hjemmestrikket genser fra oss helt perfekt til deg!

Jeg er super imponert av hennes ferdigheter og kvalitet, og ønsker veldig gjerne å dele hennes flotte plagg med dere!

Ønsker du deg en helt unik, håndstrikket strikkegenser av en super kvalitet? Bestill hos oss i dag!